Για ένα αξέχαστο γλέντι Γάμου

Στην αίθουσα μας θα βρείτε τον χώρο που έχετε φανταστεί για την δεξίωση του Γάμου σας!

Η Θερμαΐς διαθέτει την αίθουσά της για δεξιώσεις Γάμου επί σειρά ετών. Η εμπειρία και οι γνώσεις που διαθέτουν, το προσωπικό και οι συνεργάτες μας, θα σας φανούν χρήσιμα για τον σχεδιασμό και την οργάνωση της δικής σας δεξίωσης Γάμου.

Κλείστε ένα ραντεβού με τον υπεύθυνο, ώστε να δείτε το χώρο και το περιβάλλον από κοντά και να συλλέξετε όσες πληροφορίες σας ενδιαφέρουν.

2310 466 895

Για μία μαγική Βάπτιση

Ζεστό, παραδοσιακό, οικογενειακό περιβάλλον!..

      Αν βαφτίζετε το αγγελούδι σας το καλοκαίρι ο ιδανικότερος χώρος για να δεξιωθείτε τους φίλους και συγγενείς σας με άνεση και με μια υπέροχη αίσθηση δροσιάς, είναι μια όμορφη ταβέρνα με ολάνθιστη αυλή.

        Αλλά, ακόμα κι αν ο καιρός αλλάξει, θα έχετε την εναλλακτική λύση να αξιοποιήσετε είτε τον εξωτερικό είτε τον εσωτερικό χώρο της ταβέρνας

Κλείστε ένα ραντεβού με τον υπεύθυνο, ώστε να δείτε το χώρο και το περιβάλλον από κοντά και να συλλέξετε όσες πληροφορίες σας ενδιαφέρουν.

2310 466 895

Για ποιοτικές και αξέχαστες Εκδηλώσεις

Ολοκληρωμένες «γευστικές» προτάσεις απόλαυσης και διασκέδασης

Η Θερμαϊς διαθέτει την αίθουσά της για δεξιώσεις και εκδηλώσεις κάθε είδους. Για πολλά έτη έχουμε φιλοξενήσει & διοργανώνουμε κοινωνικές εκδηλώσεις.. Η μακροχρόνια εμπειρία μας στην διοργάνωση χορών για συλλόγους, επαγγελματικά γεύματα και πάρτυ για όλες τις ηλικίες, σας εξασφαλίζει την επιτυχία της διοργάνωσης σας.

Κλείστε ένα ραντεβού με τον υπεύθυνο, ώστε να δείτε το χώρο και το περιβάλλον από κοντά και να συλλέξετε όσες πληροφορίες σας ενδιαφέρουν.

2310 466 895

Για εκδρομείς Θρησκευτικού Τουρισμού

αλλά και κάθε είδους εκδρομικής εξόρμησης

Η Θέρμη αποτελεί τόπο 
θρησκευτικού ενδιαφέροντος  για όλους αυτούς που θέλουν  να γαληνεύσουν την ψυχή τους.  Η Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου με τον Τάφο του  Αγίου Παϊσίου, η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, η Ιερά Μονή Αγίας Αικατερίνης Σινά Τριαδίου και η Ιερά Μονή Αγίου Ιακώβου Αδελφοθέου, είναι σε ελάχιστη απόσταση από την Ταβέρνα Θερμαϊς.

Καλέστε μας για να σας υποδεχθούμε μετά το Ιερό σας Προσκύνημα στον Δροσερό μας Κήπο, για μια απολαυστική ανάπαυλα στο ταξίδι σας.

2310 466 895

Για παράθεση γεύματος μετά το μνημόσυνο

Τιμήστε την μνήμη του προσφιλούς σας προσώπου

Στην  Θερμαΐς γνωρίζουμε τον τρόπο να προσεγγίζουμε με σεβασμό και ευθύνη τις ανάγκες της δεξίωσης που απαιτεί μια τόσο φορτισμένη στιγμή για εσάς. Με τον επαγγελματισμό και την πολύχρονη πείρα μας φροντίζουμε να περιποιηθούμε με τον καλύτερο δυνατό και διακριτικό τρόπο τους καλεσμένους σας που έρχονται να τιμήσουν τον εκλιπόντα και την οικογένεια του με την παρουσία τους.

Κλείστε ένα ραντεβού με τον υπεύθυνο, ώστε να δείτε το χώρο και το περιβάλλον από κοντά και να λάβετε όσες πληροφορίες σας ενδιαφέρουν.

2310 466 895

Κάντε Κράτηση

Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα

** Όλες οι κρατήσεις επιβεβαιώνονται τηλεφωνικά **

  20 χρόνια Θερμαϊς….

  Πάντα με ποιότητα & χαμηλές τιμές!

  Βρείτε μας στο Facebook
  Βρείτε μας
  Δημητρίου Καραολή & Καπετάν Χάψα γωνία,
  Θέρμη Τ.Κ. 57001
  (Παραπλεύρως Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης)
  Ανοιχτά
  Κάθε μέρα
  Ωράριο
  12μμ - 1πμ
  .
  Παρασκευή - Σάββατο
  Ζωντανή Μουσική (από Οκτώβριο - Απρίλιο)

  Copyright @ 2020 Thermais.

  | Developed by Keeper4Redfrog.Ltd | Powered by Redfrog Ltd | – All Rights Reserved |

  e